lauantai 28. huhtikuuta 2018

Suomessa, perjantai 27.4.2018Perjantaina matkasimme kansainvälisten kumppaneidemme kanssa bussilla Porvooseen, jossa meitä vastassa olivat Edupolin Nina, Outi, Ville ja Mervi.
Myös Edupolin rehtori Pentti Suursalmi kävi toivottamassa ryhmämme tervetulleeksi. Aamukahvien jälkeen ryhdyimme taas töihin ja pohdimme pienryhmissä IO3:sta eli paikallisesti tarjottavaa tutkinnonosaa. Haasteiksi tuntui nousevan tutkinnonosan sijoittaminen kumppanimaiden opsiin, mutta halukkuutta sen soveltamiseen kuitenkin löytyi. Päätimme kuitenkin hieman vielä selkeyttää ja yksinkertaista arviointia.


Ensimmäisen vuoden kokkiopiskelijat valmistivat meille ihanan raikkaan lounaan, jonka nautimme Pomo-talon ravintolassa.

Lounaan jälkeen vuorossa oli draamallinen kävelykierros Porvoossa, jonka aikana tutustuimme kaksikieliseen Porvooseen opiskelijoiden draamaesitysten avulla. Aivan upeaa toimintaa opiskelijoilta!
Pidimme kierroksen jälkeen pienen kahvitauon ja pohdimme tulevia hankeideoita sekä nautimme Porvoon kauneudesta.

Koko viikon ohjelman kruunasi illallinen Haikon kartanossa, jonne vieraamme myös majoittuivat. Ilta koostui monipuolisesta ja maukkaasta ateriasta, puheista sekä Oscar-gaalasta, jossa palkittiin kaikki partnerit erinäisten saavutusten ansiosta.
Toivottavasti yhteistyömme jatkuu myös tulevaisuudessakin niin kotimaassa kuin ulkomaalaisten kumppaneidemmekin kanssa. Ei muuta kuin uutta hankeideaa kehittämään! Kiitos teille kaikille!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti